Onderhoudsplan

Meer Jaren Onderhouds Plan (MJOP)
Steeds vaker wordt er onderhoud gepleegd volgens een meer jaren onderhoudsplan. Een MJOP voor een project is afhankelijk van de levensverwachting van het project en de voorkeur van de eigenaar. Bij het opstellen van een MJOP worden de gebreken in kaart gesteld en tevens hoe deze op te lossen. Daarbij wordt preventief onderhoudswerk opgenomen. Het voordeel is dat u over een langere periode duidelijkheid heeft voor de kosten per jaar en u ontzorgt wordt. Geïnteresseerd geraakt? Wij vertellen u graag meer.

Koninklijke OnderhoudNL
Ons bedrijf is lid van Koninklijke OnderhoudNL. Dit is dé vereniging van (restauratie-)schilders- en (totaal-) onderhoudsbedrijven, industriële onderhouds- en glaszetbedrijven.  Met ruim 2.600 aangesloten bedrijven in 5 marktsegmenten c.q. sectoren is OnderhoudNL de grootste vereniging in het (totaal-) gebouwonderhoud en het onderhoud van industriële installaties en kunstwerken in Nederland. Door het professioneel onderhoud wordt alles waar mensen in wonen, werken, leren, recreëren, reizen en vervoeren verduurzaamd en behouden voor de toekomst.

Houtrot
Aantasting vind zijn oorsprong  in de kern van het hout. Als houtrot aan de oppervlakte zichtbaar wordt, dan is het dus al geruime tijd aan de aanwezig. De aangetaste plaats wordt duidelijk zichtbaar wanneer de verf gaat barsten of blaasvorming geeft.

Oplossing
Schildersbedrijf Hessels heeft zich gecertificeerd en thans de ervaring verworven in het herstellen van houtrot. Wij gebruiken hiervoor het uitgebreide Flexidur renovatie systeem van Sigma Coatings.  Bent u van mening dat dit ook bij u het geval is aarzel dan niet en vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.